Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

divendres, 9 de novembre de 2012

El ReCercador: accés a molts recursos electrònics


El ReCercador és una eina que ens permet cercar simultàniament des d’un sol punt d’accés diferents tipus de recursos electrònics, principalment bases de dades i revistes electròniques subscrites pel CRAI, però també altre material disponible a la xarxa. Un cop localitzada la referència, ens enllaçarà amb el text complet si aquest es troba disponible.

Però tingueu present que no totes les bases de dades es poden interrogar mitjançant el Recercador. En aquests casos s’ha d’entrar a l’enllaç de la pàgina web pròpia del recurs.


Les principals opcions disponibles són:


Permet fer cerques simultànies a una selecció de recursos agrupats per grups predefinits:Permet fer cerques simultànies a diferents recursos:
Buscar recurs electrònic

Per a localitzar i accedir a tots els recursos electrònics disponibles, principalment bases de dades bibliogràfiques, subscrites per la UB:


Buscar revista electrònica


■Accedir al Recercador.

Guia de consulta del Recercador