Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dilluns, 14 de novembre del 2016

Què és la Consulta no Presencial




Les noves tecnologies han proporcionat noves eines de comunicació i han provocat un canvi en la nostra mentalitat, amb la possibilitat de realitzar, de forma virtual, accions o tràmits de la nostra vida quotidiana que fins ara necessitaven de la nostra presència física, ja fora per motius tècnics, culturals o socials. Per les característiques intrínseques de l'acte mèdic, perquè les nostres consultes estan plenes d'ancians, per motius de confidencialitat i perquè tant professionals com a usuaris ens agafem al «sempre s'ha fet així», sembla que no ens estem adaptant a aquest canvi. 

La virtualització de l'accés als serveis proposa un canvi en la nostra societat, no només tècnic, sinó també conceptual, que pot tenir el seu espai en les nostres consultes.


Que és la consulta no presencial?

Les consultes no presencials (CNP) són totes aquelles visites per resoldre demandes administratives o assistencials, que es realitzen sense que el pacient es desplaci fins a la consulta i en moltes ocasions, al centre de salut. Poden ser originades per l'usuari o qualsevol membre de l'equip de salut i resoltes pel metge, la infermera o l'administratiu, utilitzant com a canal de comunicació el telèfon, la correspondència, el correu electrònic, el SMS (Short Message Service) o darrerament la e-consulta


DOCUMENT

I SI VOLS MÉS INFORMACIÓ....


La eConsulta: els temps estan canviant!