Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dijous, 11 de juny de 2009

Guia de Pràctica Clínica sobre la Prevenció Primària i Secundària de l'Ictus


Nova Guia de Pràctica Clínica sobre la Prevenció Primària i Secundària de l'Ictus


L'Agència d´ Avaluació de Tecnologia i Recerca Mèdiques (AATRM) ha publicat la versió completa, la versió resumida i les recomanacions i algoritmes d'actuació de la Guia de Pràctica Clínica (GPC).
El Centre Cochrane Iberoamericà ha coordinat l'elaboració del document amb l'assessorament d'un grup de professionals que pertanyen a diverses institucions de l'SNS.
Malgrat l'evidència científica que existeix, encara es constata una important variabilitat de les estratègies preventives primàries i secundàries.
Aquest document en format electrònic, ho trobarà disponible a la pàgina web de l'AATRM http://www.gencat.cat/salut/depsan/units/aatrm/html/ca/dir303/doc13319.html al portal AUnETS / ISCIII http://aunets.isciii.es/ a la pàgina web CCIB http://www.cochrane.es/ i, pròximament, a la pàgina web de Guia Salut, Biblioteca de Guies de Pràctica Clínica del Sistema Nacional de Salut, http://www.guiasalud.es/home.asp.