Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dilluns, 24 d’octubre del 2011

Noves directrius pel TDAH





En unes noves directrius que van ser publicades el diumenge, l'Acadèmia Americana de Pediatria (American Academy of Pediatrics, AAP) van augmentar el rang d'edat per al diagnòstic i tractament del trastorn per dèficit d'atenció amb hiperactivitat (TDAH) a nens de petits de fins a quatre anys i a nens majors de fins a 18.


Per als nens més petits, l'acadèmia emfatitza l'ús de tractaments conductuals en lloc de fàrmacs en la majoria de casos


Idees Clau

1.- La combinació de fàrmacs i teràpia conductual probablement sigui la millor opció quan és possible.
 

2.- Les noves directrius recomanen que tret que un nen del grup d'edat de 4 a 6 anys tingui un problema greu, el primer tractament a intentar ha de ser la teràpia conductual. Els medicaments es poden afegir després, si resulta necessari.

3.- Les directrius també emfatitzen la necessitat que els pediatres reconeguin que el TDAH és una afecció crònica, i encara que hi ha tractaments disponibles per controlar els símptomes, el trastorn no té cura.

Les noves directrius seran presentades en la reunió anual de l'acadèmia a Boston, i apareixeran en l'edició de novembre de la revista Pediatrics.

Accés al full text en anglès publicat en la revista "Pediatrics": faci click aquí

Fonts: Mark L. Wolraich, M.D., CMRI Shaun Walters Professor of Pediatrics and the Edith Kinney Gaylord Presidential Professor, University of Oklahoma Health Sciences Center, Oklahoma City; Richard Gallagher, M.D., director, special projects, Institute for Attention-Deficit Hyperactivity and Behavior Disorders, NYU Child Study Center, and associate professor, child and adolescent psychiatry, NYU School of Medicine, New York City; November 2011 Pediatrics; Oct. 16, 2011, presentation, American Academy of Pediatrics National Conference and Exhibition, Boston.





També et pot interessar: