Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimarts, 8 de maig de 2012

Guía pràctica per la dosificació de medicaments pediàtrics en Antenció Primària

 


L objectiu és simplificar la dosificació dels fàrmacs més freqüentment utilitzats en les consultes d'Atenció Primària de Pediatria, als Pediatres, Metges de Família que fan Atenció Continuada o que tenen pacients des del període neonatal fins als 14 anys al seu càrrec, així com als Metges Interns Residents de Medicina Familiar i Comunitària i de Pediatria

Es preten aconseguir una eficàcia terapèutica que permeti tant la resolució de les patologies i evitar infradosificacions, com la disminució dels efectes adversos per sobredosificació, així com actualitzar l'elecció terapèutica unificant criteris i millorant el nivell d'eficiència.


També et pot interessar: